Diensten

Webdesign

Het ontwerp van een website of webshop is eigenlijk de basis van hoe bezoekers zullen omgaan met uw site.
Wij proberen dan ook om, na het maken van bezoekersprofielen, het verblijf voor uw bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken.

Voor ons is het belangrijk dat we uw identiteit behouden in de algemene vormgeving van de website.

Websites (met cms)

Een cms (content management system) maakt het mogelijk om zelf uw inhoud van de website te gaan beheren. Zo kan u via een persoonlijke
backoffice zelf teksten gaan aanpassen, afbeeldingen toevoegen of een filmpje online plaatsen. U bent dus zelf webmaster.

Als we kiezen voor een website met cms, maken we gebruik van website baker, drupal of wordpress.

 

Webshops

Een webshop voor uw zaak maakt de winkel eigenlijk een heel pak bereikbaarder. U bent vanaf heden 24/24 en 7/7 open, en niemand
moet nog uit zijn of haar zetel komen om naar uw vitrine te kijken.

Door het modificeren van systemen als magento kunnen we een op maat gemaakte webshop bieden,
1 met karakter en een veilig, transparant betalingssysteem.

 

Webapplicaties

Een webapplicatie heeft als enige nut: het leven voor u gemakkelijker maken.

Zo kan een dergelijke applicatie het beheer van uw facturen verzorgen, of een agenda tool zijn waar u zichzelf en anderen kan volgen. Het kan ook gaan om stockbeheer of een automatische mailing elke maand.

Wij proberen steeds een gebruiksvriendelijke applicatie uit te brengen die het u echt wel gemakkelijker maakt. En nog een voordeel: u kan er van overal aan.

lees meer

 

SEO

SEO staat voor search engine optimization, of simpel gezegd: beter scoren in google.
Want het overgrote deel van de mensen zoekt een zaak of persoon op via google. Het is dus van groot belang dat u ook weergevonden
wordt. En hoe hoger je staat, hoe sneller de mensen je vinden.

Hier hebben we er een sport van gemaakt om, door middel van sterke content en slimme structuur, een website goed te lanceren in google.

lees meer

 

Hosting en domeinnamen

Wie een plaatsje wilt op het wereld wijde web moet uiteraard beschikken over een eigen domeinnaam (zoals deze, www.motm.be).
Om iets op de website te plaatsen hebben we ook “fysieke” ruimte nodig op een server, vergelijk het met een harde schijf waar
je inhoud op plaatst.

Wij helpen je graag om deze domeinnaam te reserveren, vanaf 19 euro hebt u uw domeinnaam, en zorgen voor het juiste hostingpakket.

lees meer